Alina si Marius

Alina si Marius

March 21st, 2008  |  Published in FOTOGRAFIE NUNTA  |  3 Comments

A fost un eveniment deosebit, cu foarte multe obiceiuri pe care nu le-am mai intalnit pana atunci.

Casatoria lui Marius cu Alina a fost un eveniment mai deosebit pentru noi. Am fost contactati de un prieten al mirilor care dorea sa le ofere fotografiile ca dar de nunta. Partea mai dragutza a fost ca nunta avea loc in orasul Bals, judetul Olt. A fost un eveniment deosebit, cu foarte multe obiceiuri pe care nu le-am mai intalnit pana atunci. Si Balsul era un oras nou pentru noi, dar ospitalitatea mirilor, caldura cu care ne-au primit ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Altceva, ce-am mai putea spune, fotografiile vorbesc de la sine : )

Altceva, ce-am mai putea spune, fotografiile vorbesc de la sine : )

Fotografie detaliu inele nunta bijuterii

Moment mire mireasa inainte de nunta instantaneu portret nunta

pregatire mire traditie barberit de nas

hora in fata bisericii traditie oltenia

mireasa cu stergar in cap inainte de ora 12 traditie oltenia

Responses

 1. ana says:

  January 22nd, 2009at 8:05 pm(#)

  Buna vreau sa va spun CASA DE PIATRA SI SA FITI FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI!sunte-ti foarte simpatici!

 2. cristina says:

  April 27th, 2009at 10:31 pm(#)

  voiam sa va spun, desi nu e nimic nou pt voi, ca faceti niste fotografii superbe!! imi plac tare mult!! mi-ar placea tare ca atunci cand ma voi casatori, voi sa-mi faceti fotografiile la nunta. am vazut ca veniti si-n oltenia! (eu sunt din valcea)

 3. daniela says:

  May 1st, 2010at 11:17 pm(#)

  salut,draga echipa de fotografi!desi nu demult iubitul meu mi-a propus”afacerea”si am acceptat stabilind nunta abia pentru anul urmator mireasa fiind,am inceput sa “rasfoiesc”ca o nebuna siteu-rile si revistele pentru miri!…cred ca nu sunt prima “viitoare mireasa”cu care aveti de a face si cred ca ma intelegeti…sunt o mireasa cam greu de multumit,putin capricioasa si sincer e ziua la care visez de mica!!…m-am tot uitat la poze cu miri,dar sincer ale voastre m-au atins intr-adevar!as vrea sa stiu mai multe despre voi,despre pachtele voastre de nunta…in piatra neamt ati putea veni???va multumesc anticipat:*

Leave a Response

XPOSURE – the eye behind the picture

Suntem o echipa de tineri pasionati de fotografie, dornici sa iti fim alaturi in cele mai importante evenimente din viata. Fie ca este vorba de fotografie de nunta, de botez, fotografie de logodna, de copii sau de familie, pe toate le realizam cu aceeasi bucurie, daruire si pasiune. Totul pentru ca tu sa ai parte de cele mai frumoase amintiri si sa te bucuri de ele o viata!