Andreea si Raul

Andreea si Raul

March 21st, 2008  |  Published in FOTOGRAFIE NUNTA  |  1 Comment

Am descoperit ca Andreea si Raul au un simt al umorului foaarte bine dezvoltat si stiu sa savureze fiecare clipa impreuna.

A trecut o perioada de timp de cand Andreea si Raul au hotarat sa-si jure iubire vesnica. Am fost foarte incantati sa fim alaturi de ei in unul din cele mai importante momente ale vietii. Ne-am simtit ca in familie, am fost foarte bine acceptati in mijlocul lor, mai ales ca nasi au fost bunii nostrii prieteni Codruta si Ovidiu la a caror casatorie am luat parte cu un an in urma : ).
Pentru prima sedinta foto ne-am deplasat la Macea, la Gradina Botanica, o locatie foarte draga noua. Totul a decurs foarte bine, ne-am simtit excelent si distractia a fost la ea acasa. Am descoperit ca Andreea si Raul au un simt al umorului foaarte bine dezvoltat si stiu sa savureze fiecare clipa impreuna.
Ziua nuntii a inceput cu fotografierea pregatirilor acasa la mireasa, imbracarea si aranjarea miresei, etc. Bucuria noastra a fost un perete rosu din dormitorul Andreei, perete de care am profitat din plin. Rezultatul il puteti vedea mai jos : ) Apoi a urmat cununia civila si mai apoi cununia religioasa care a avut loc la noua Catedrala Ortodoxa. Din pacate nu era inca pictata dar si asa fotografiile au farmecul lor : )
A urmat si o a treia sedinta foto, dupa ziua nuntii care tot in Parcul Botanic de la Macea a avut loc.

Am profitat de timpul liber, de lipsa agitatiei din ziua nuntii, de absenta stresului si am realizat cadre care in ziua nuntii ar fi fost imposibil de realizat.

Fotografie de cuplu in locatie

mireasa cu voal pregatirea de nunta

Pregatirea miresei acasa group impreuna cu copii

mirele si mireasa iasa din catedrala ortodoxa Podgoria

fotografie in locatie detalii inelul miresei

Responses

  1. ANA says:

    January 22nd, 2009at 8:13 pm(#)

    BUNA.MA BUCUR ALATURI DE VOI CU TOATE CA NU VA CUNOSC!SI AM FOARTE MARI EMOTII PT CA CEEA CE ATI REALIZAT VOI URMEAZA SA REALIZEZ SI EU CU VIITORUL BARBAT.DESI AM NUMAI 19 ANU NU VISAM CA SE VA INTAMPLA CU ADEVARAT! VA SPUN CASA DE PIATRA SI SA FITI FERICITI PANA LA ADANCI BATRANETI! ANA&ALEX

Leave a Response

XPOSURE – the eye behind the picture

Suntem o echipa de tineri pasionati de fotografie, dornici sa iti fim alaturi in cele mai importante evenimente din viata. Fie ca este vorba de fotografie de nunta, de botez, fotografie de logodna, de copii sau de familie, pe toate le realizam cu aceeasi bucurie, daruire si pasiune. Totul pentru ca tu sa ai parte de cele mai frumoase amintiri si sa te bucuri de ele o viata!