Codruta si Ovidiu

Codruta si Ovidiu

March 21st, 2008  |  Published in FOTOGRAFIE NUNTA  |  1 Comment

Doi oameni minunati, doi prieteni excelenti si o nunta pe masura.

Prima sedinta foto a avut loc pe malul Muresului, in Arad, cu doar doua zile inaintea nuntii : | Invatatura de minte sa ne fie, cu cat se apropie ziua nuntii cu atat stresul e mai mare, agitatia si emotiile cresc. Codruta slabise 10 kilograme din cauza stresului, hainele nu-si mai gaseau locul, ce mai o nebunie totala…dar cu toata nebunia iubirea lor s-a remarcat mai mult decat stresul iar fotografiile au iesit dupa cum puteti vedea mai jos.
Cununia civila a avut loc la Curtici si marea noastra surpriza a fost sa vedem ca ceremonia se desfasura in aer liber. Rasfat total : ) Nu mai aveam grija luminii saracacioase, sau a cablurilor si candelabrelor care de obicei ne dau batai de cap. Am avut libertate totala si am obtinut fotografiile de cununie civila de mult dorite.
Petrecerea a continuat la hotel Continental din Arad pana in zorii zilei.
A urmat apoi a treia sedinta foto, sedinta dupa ziua nuntii cand ne-am plimbat linistiti prin Arad. Codruta si Ovidiu au fost mult mai relaxati, lucru foarte important pentru realizarea unor fotografii reusite.

Codruta si Ovidiu, va dorim din tot sufletul casa de piatra si de abia asteptam iepurasii : )

Fotografie de cuplu siluete cer albastru

Aranjare pentru nunta biserica curtici

fotografie slujba biserica pret nunta

fotografie nunta palatul cultural arad mire mireasa

fotografie cuplu detaliu maini inel

Responses

 1. Ciuffy says:

  August 23rd, 2009at 9:35 pm(#)

  sunt superbi !
  mai ales rochia…si Biserica !
  minunati !!
  Casa de Piatra ..!!
  multa sanatate si ca toate dorintele si visele sa vi se implineasca !

Leave a Response

XPOSURE – the eye behind the picture

Suntem o echipa de tineri pasionati de fotografie, dornici sa iti fim alaturi in cele mai importante evenimente din viata. Fie ca este vorba de fotografie de nunta, de botez, fotografie de logodna, de copii sau de familie, pe toate le realizam cu aceeasi bucurie, daruire si pasiune. Totul pentru ca tu sa ai parte de cele mai frumoase amintiri si sa te bucuri de ele o viata!