Nunta Arad

Nunta Arad

May 17th, 2011  |  Published in FOTOGRAFIE NUNTA

PORTAL de NUNTA – start din Arad

Dupa patru ani petrecuti in lumea nuntilor, mai bine zis in lumea fotografiei de nunta, iata ca a venit vremea sa inchidem acest capitol din viata noastra si sa pornim pe un nou drum.

Asa cum se spune ca aschia nu sare departe de trunchi, asa nici noi nu am plecat foarte departe de acesta lume a nuntilor, doar ca o vedem acum dintr-o alta perspectiva. Petrecand foarte mult timp in compania mireselor ne-am dat seama ca ceva lipseste si ca acel ceva este dorit de foarte multa lume si de foarte mult timp. Acum, acel ceva poarta numele www.nunta-arad.ro.

Ce este Nunta Arad ?
Este singurul site din Arad unde miresele pot gasi absolut toate informatiile de care au nevoie pentru a organiza nunta mult visata, fara a mai da zeci de telefoane si fara a mai naviga fara folos pe alte zeci de site-uri.

Este singurul site dedicat mireselor numai si numai din Arad. Aici pot gasi toti furnizorii importanti de servicii pentru nunti, pot intra in contact direct cu ei, pot gasi sfaturi utile, articole de specialitate insotite de exemple concrete.

Este un loc in care iti poti exprima sincer si obiectiv parerea despre oricare furnzior postand comentarii care vor ajuta viitoarele mirese sa faca alegerea corecta.

Daca esti furnizor de servicii sau produse pentru nunti te poti inscrie gratuit pe site-ul nostru intrand astfel in vizorul mireselor din Arad.

Usor de navigat, cu un design atractiv, www.nunta-arad.ro va fi o mana de ajutor atunci cand aveti cea mai mare nevoie.

Cum nevoia de informare cand vine vorba de nunti este la fel de mare in toata tara am extins reteaua de site-uri rezultand astfel www.nunta-timisoara.ro, www.nuntadeoradea.ro, www.nunta-alba.ro, www.nunta-baiamare.ro, www.nunta-cluj.ro si urmarim sa acoperim cat mai multe orase din tara.

Leave a Response

XPOSURE – the eye behind the picture

Suntem o echipa de tineri pasionati de fotografie, dornici sa iti fim alaturi in cele mai importante evenimente din viata. Fie ca este vorba de fotografie de nunta, de botez, fotografie de logodna, de copii sau de familie, pe toate le realizam cu aceeasi bucurie, daruire si pasiune. Totul pentru ca tu sa ai parte de cele mai frumoase amintiri si sa te bucuri de ele o viata!