Intrebari frecvente

In speranta ca va putem raspunde la unele intrebari, atasam raspunsurile la cele mai frecvente intrebari care ni se adreseaza:

Client: Realizati fotografii de studio?

XPOSURE: Fotografiile de studio nu reprezinta parte din munca noastra. Incercam sa ne adaptam la orice conditii, in orice locatie. De obicei alegem locatiile impreuna cu mirii si profitam cat mai mult de conditiile pe care ni le ofera fiecare locatie, astfel fiecare fotografie este unica.

Client: Va deplasati si in alte orase pentru a fotografia evenimente?

XPOSURE: Ne bucura foarte mult solicitarile din alte orase, primind astfel si o dovada a aprecierii muncii noastre. In pret insa vor intra si cheltuielile de drum iar daca distanta este mai mare de 50 km vor intra si cheltuielile de cazare pentru doua persoane (fotograf + asistent).

Client: Cati fotografi participa la un eveniment?

XPOSURE: De obicei la orice eveniment participa un fotograf si un asistent. In cazul in care evenimentul este mai mare, cu un numar foarte mare de persoane, putem asigura, daca se doreste pana la trei fotografi. Noi consideram ca daca fotograful isi face foarte bine treaba, unul este suficient.

Client: Ce evenimente fotografiati?

XPOSURE: Cu aceeasi placere realizam fotografii de nunta, fotografii de botez, fotografii de familie, fotografii cu copii sau cu modele. In general fotografiem orice fel de eveniment la care suntem chemati. Suntem alaturi de tine oricand ai nevoie de noi.

Client: Ce aparatura folositi?

XPOSURE: Aparatura de la aparatele de fotografiat (nikon d300, nikon d2x, fuji s5 pro, nikon d70s – Moscu Dragos canon eos 1d Mark III, canon 5d – Silvestru Hosszu) la monitoare printere sunt de ultima generatie, daca sunteti fotograf si aveti nevoie de mai multe informatii vizitati pagina pentru fotografi.

Client: Ce cuprinde pachetul de nunta?

XPOSURE: Pachetul nostru de nunta cuprinde trei sedinte foto.
Prima sedinta foto are loc cu cel putin patru saptamani inaintea nuntii. O preferam deoarece ne ofera posibilitatea sa cunoastem mai bine mirii sa le descoperim trasaturile care ii avantajeaza in fotografii si sa dam la o parte emotiile cauzate de prezenta aparatului de fotografiat. Este realizata intr-o locatie aleasa impreuna cu mirii sau propusa de noi, si reprezinta intr-un fel fotografiile de logodna, cum le numim noi.

A doua sedinta foto are loc in ziua nuntii si incepe cu pregatirea miresei, continua cu cununia civila sau religioasa, acolo unde este cazul si se continua pana la petrecere la taierea tortului, daca este nevoie, chiar si dupa.

A treia sedinta foto este optionala, are loc dupa nunta si ne ofera posibilitatea sa realizam fotografiile care in ziua nuntii sunt imposibil de realizat.

Client: Daca nu dorim a treia sedinta din pachetul de nunta, scade pretul pachetului?

XPOSURE: A treia sedinta foto este oferita optional, renuntarea la ea nu implica scaderea pretului. Realizarea ei necesita un efort atat din partea mirilor (trebuie sa imbrace din nou hainele de casatorie) cat si din partea noastra, insa fotografiile realizate in ultima sedinta merita tot efortul.

Client: Cu cat timp inainte trebuie sa facem rezervarile?

XPOSURE: Cu cat mai devreme cu atat mai bine, tinand cont ca sedinta foto dinaintea nuntii trebuie realizata cu cel putin o luna inaintea nuntii. Se poate intampla sa nu fie conditii meteo favorabile desfasurarii primei sedintei foto si atunci trebuie reprogramata, de aceea este foarte important sa faceti programarile cat mai devreme posibil.

Client: Ce reprezinta print credit?

XPOSURE: Din pretul pachetului oferim o suma in care poti alege diferite produse din lista afisata la print credit.

Client: La cat timp dupa nunta primim fotografiile?

XPOSURE: In cele mai multe cazuri mirii pot vedea fotografiile initiale la doua trei zile dupa nunta, pe o galerie web realizata special pentru ei pentru a putea alege fotografiile de album. Apoi in cel mult doua luni primesc albumul si fotografiile alese.

Client: Ce stil de fotografii realizati?

XPOSURE: Specialitatea noastra sunt instantaneele. Preferam momentele surprinse decat sa aranjam invitatii sa stea frumos pentru poza.

XPOSURE – the eye behind the picture

Suntem o echipa de tineri pasionati de fotografie, dornici sa iti fim alaturi in cele mai importante evenimente din viata. Fie ca este vorba de fotografie de nunta, de botez, fotografie de logodna, de copii sau de familie, pe toate le realizam cu aceeasi bucurie, daruire si pasiune. Totul pentru ca tu sa ai parte de cele mai frumoase amintiri si sa te bucuri de ele o viata!